Monday, August 11, 2014

agak-agak.. ulwan dah meniarap ke belum?

assalamualaikum..

sepanjang hidup ulwan yang dah nak masuk 5 bulan ni.. rasenye takde satu pon saye story tentang perkembangan ulwan.. kesian ulwan.. bukan tak nak cerite.. da teringat dah.. tapi macam takde mase.. hahaha.. cerite lain boleh je kalau nak ceritekan.. alasan sangat..

same macam ufairah.. ulwan sangat semanagt mase baby.. bukti kesemangatan ulwan.. mase 4 bulan berat ulwan 8kg.. korang rase macam mane? tembam tak anak saye? lenguh tangan tak kalau dukung.. mihmihmih.. disebabkan berat badan yang tak hengat tu.. ulwan sampai sekarang tak lepas meniarap lagi.. tapi.. ade la sekali 2 ulwan termeniarap.. ulwan lupe kot yang die tak boleh meniarap lagi.. haha.. 

sejak dari 3 bulan setengah kot.. saye atau suami akan nampak ulwan meniarap dengan sendirinye cume tak boleh terlentang balik.. lepas berie menangis baru la ade orang tolong ulwan telentang balik.. lepas tu.. korang tunggu 2 minggu lagi la untuk tengok aksi(meniarap) tu balik.. dekat rumah BS ade jadi sekali je.. tu pon dah lame.. tak paham kan.. tapi itu lah anak syurga saya..

dan kalau korang jadi saye.. korang assume ulwan da boleh meniarap ke belum? meniarap 2 minggu sekali.. boleh?


13 comments:

Nafira usof said...

tomeynyeeee ulwan~

Mardiah Diana said...

Comelnyer dia..singgah petang di sini..

saly said...

eee hensemnya ulwan..semangatnya dia..tembam..semngat gini la best rasa mau cubit sokmo..hee

Ena's Stories said...

Hehehe..comel sgt..

Kakzakie said...

Chubby sangat tu yg berat nak meniarap hihi.... tapi suka tengok kan montel macam tu. Kakak tengok mata dia pun geramnyaaa...:)

Julia Johari said...

Ulwan omey yer dia pakai baju melayu hijau...alalalalla...takpe nanti berjalan terus tau hehehhe tanjat ibu ulwan nanti hehehe

Kausar Amin said...

hehe anak saya dah 5bulan baru meniarap. dah 1y3m baru berjalan. saspen tak haha

dalila said...

makaiiiii..br 5bln dah 8kg??
haaaaaa.. *pitam*

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

hehehe.. dah pandai nak meniarap yer..cantik color baju raya ulwan..=D

Jari Manis said...

Comeinya ulwan berbsju melayu nk cium sikit bolen?

Mimi Azirah said...

5bln 8kg..apakah...cpt ulwan niarap

ros_reeza said...

cantiklah baju melayu dia :)

::EIDA:: said...

tu diaaa songkok lebih besar dari tuan kepala hehehhehee

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...