Wednesday, November 14, 2012

ufairah oo ufairah..

assalamualaikum..

lamenye tak bersiaran kat sinikan.. saye sibuk jalanjalan cari pasal.. hihi.. en. suami ade mesyuarat dekat terengganu isnin lepas.. 12112012.. jadi saye pon dengan berbesar hati mengofferkan diri untuk jadi PA ikut die ke sane.. boleh la jalanjalan tengok tempat orang.. alaala percutian mengejut sebab rancang semue ni hari khamis dan awal pagi sabtu da bertolak.. bukan takat terenggnu.. kelantan pon kami redah.. sampai ke rantau panjang.. hihi.. memang cari pasalkan.. nanti saye update cerite tentang tu.. 

sekarang saye nak story tentang 'anak dare' kesayangan saye tu.. ramai cakap ufairah da 'melangkau' step.. ufairah da lame da duduk.. dalam 2 3 minggu yang lepas.. cume kadangkadang tak stabil.. sekarang ni da stabil da.. sedangkan die tak merangkak lagi.. tapi saye ok je.. tak kesah pon.. bile jumpe kawankawan ufairah.. yang lain merangkak nak ambil apeape.. die je yang tertinggal belakang sebab munyusur.. hihi..

ramai cakap ufairah besar.. sebabnye.. ufairah da boleh buat gaye nak merangkak.. bile satu step ke depan berjaye.. kali ke due? vontot jatuh dulu.. cian anak ibu.. semangat sangat.. tapi kalau atas tilam laju je.. lagi satu ufairah lagi minat memanjat.. kaki kite pon die paut nak berdiri.. nak bejalan la tu kot.. bile orang tuetue tengok ufairah mesti cakap.. 'anak ko ni mesti tak merangkak.. jalan terus ni' tak kesah la anak.. asal kamu sihat ibu da syukur banyakbanyak..






1 comment:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

banyaknyer gigi dia.. eh.. mang dah bam2 lebih kurang siMerah je kan.. jangan lupa datang jenguk 20nov ni ye (^___^) hoho

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...