Friday, November 23, 2012

rentetan wordless wednesday #7

assalamualaikum..

payah betul nak dapat mase mengupdate blog ni.. rabu dan khamis saye kerje luar..memang tak duduk depan pc la.. dengan jadual pump da makin singkat.. *dushdush* sile la bersemangat pump susu fifi.. then kerje luar lagi.. memang semalam pump sehari sekali je.. adoi.. risau pulak saye.. susu memang ade.. masih ade lagi.. banyak la jugak.. tapi tak boleh berterusan macam ni.. saye nak kene stimulate balik.. nak up kan balik production.. kuatkan semangat.. lagi 14bulan cabaran ini.. semoge berjaye..

hati ni berbunge nak upgrade freestyle.. kalau la dapat freestyle tu.. mesti lagi kerap saye pump.. yela.. boleh pump kat tempat sendiri.. sekarang ni mampu milik spectra 3 je.. encik suami da bagi green light.. bagi beli freestyle.. tapi saye yang berat hati.. mahal kot.. paling murah pon boleh dapat RM1400+.. cemane la nak belikan.. tapi tu pelaburan yang bagus rasenye.. kalau ade freestyle boleh la pump sambil iron baju.. lipat baju... BW pon boleh.. hihi. ohh freestyle.. idaman hati..

gambar dari google

da.. nak cerite tentang wordless wednesday #7 saye.. ade 2 gambarkan? ufairah bersame seorang lagi baby comel.. comelkan baby tu.. name baby tu amna.. tak salah saye name penuh die hanisa amna.. nanti saye dapat surat beranak die baru confirmkan name die.. amna ni kan.. bukan cousin ufairah.. bukan anak kawan saye or en. suami.. tapi amna ni anak susuan saye.. alhamdulillah.. da lame mengidam anak susuan.. dapat jugak akhirnye.. Allah makbulkan permintaan saye.. dapat anak instant.. saye nak kene jage hubungan ini.. nak kene ambil surat beranak amna.. mungkin untuk anakanak saye seterusnye.. kotkot la lelakikan.. jadi derang dikire mahram.. tak boleh kahwin..

saye ade ambil gambar.. bukan sebab ape.. sebab nak bukti.. nak tunjukkan dekat ufairah yang die ade saudara susuan.. sebab tu la saye nak kene up kan production.. dan sebab tu saye inginkan freestyle.. ade sapesape nak bagi tak? please..

p/s: anak kesayangan ibu.. ufairah.. ketahuilah kamu bahawa kamu ade seorang saudara susuan.. amna namenye.. inshaAllah.. ibu dan abah akan cube jaga hubungan dengan ibu dan ayah amna.. semoge kamu berdue menjadi kawan suatu hari nanti..


2 comments:

SumeSakan said...

wahhh ada adik beradik susuan..cam sara gak...sepupu dah jadi abang...hehehehehe...moga termakbul ye nak dapat freestyle tuh...hehehe..bertambah semangat waja nak ngepump..ekekeke

Fifi Nadhrah said...

tu la.. ade rezeki lebih kite share2.. mane tau Allah nak limpahkan lagi rezeki.. kalau sepupu tu yang best.. senang kalau balik kampung.. tapi adik saye tak bersedie nak bersusuan ni.. tak kesah la.. dapat anak orang pon jadi la.. tapi best.. anak instant..

fs? harap jadi kenyataan.. nak fs..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...