Tuesday, November 6, 2012

another one step..

assalamualaikum..

sekarang mood mengupdate blog ke laut.. saye lagi banyak blog walking.. bacebace cari info.. cari resepi baru untuk ufairah.. sekarang ni ufairah da mule makan makanan bertumis.. tapi saye cume tumis pakai unsalted butter.. nak beli olive oil untuk menumis pulak lepas ni.. lagi satu ufairah da makan asparagus.. banyak makanan baru saye cube untuk ufairah.. tapi saye malas nak mengupdate..

hari ni saye ade ceramah 'marah tapi sayang' kalau saye paham.. hahaha.. nampak sangat taknak dengar saye akan sharekan dekat sini.. 

sekian dari orang yang malas..

5 comments:

PutriesNoora said...

yeayyy..ulfairah dah pandai makan..t leh banjer kepci ye...hehehe

Fifi Nadhrah said...

banjer ibu die la.. hihi.. takpe.. nanti sampai turn kak nora sy pon banje kepsi.. alway pray 4 u..

TiranaAduka said...

mood makan yg tak tahan tu

syiela said...

akak si kembar dah setahun sebulan pun tak kasi telur lagi hehehhe... lepas ni kena bg kot :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lama xjenguk blog ni (T___T) windu sangat

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...