Wednesday, November 9, 2011

untitle..

assalamualikum!~

berentry jugak blog ni setelah berbulan2 berseorangan.. bersawang.. berhabuk.. and ber macam2 ber lagi la.. boleh pulak tajuk entry kali ni untitle.. atceli tak tau nak cerite ape.. tapi kesian pulak kat blog ni.. ingat blog syok sendiri ni takde readers.. rupenye ade jugak.. ade yang tinggalkan komen and jejak.. jadi kene la hargai readers2 ni kan.. bia la 2 3 orang je yang jenguk..

terlalu banyak cerite pending n basi terjadi sepanjang aku tak berblog ni.. tapi bia la.. yang da lame lepas tu.. bia jela lepas.. mne tak nye.. hari raye haji mau pon puase aku tak wish pon kat orang2 yang singgah kat sini.. maaf la ye.. tak tau la kenape sejak pregnant ni aku tak berape suke mengarang.. aku lebih suke membace..

semenjak da sarat ni aku sakit2 badan.. nak bawak badan pon da tak berape larat.. penat kot.. tak sabar nak bersalin.. nak jumpe baby ni.. nak peluk2 n cium2.. kat entry ni jugak aku nak announce satu berite gembire.. cikge beso a.k.a kak ses yang banyak mengajar aku tentang TTC ni pon da BFP.. da pregnant.. alhamdulillah.. syukur sangat2.. aku gembire sangat untuk die.. die lagi banyak ilmu tentang TTC ni.. die da kawen 3thn.. dan akhirnye BFP..

jumaat lepas aku jatuh.. gedebuk macam nangke busuk.. wakaka.. kesian kan.. tak sakit mane pon tapi aku tetap menangis.. bile cerite dekat en. suami tu yang buat aku sayu.. tengok die risau.. aku pon menangis.. tapi alhamdulillah aku berjaye meminimakan hentakan mase jatuh.. rasenye semue ok.. aku menangis sebab risaukan baby kat dalam ni.. tapi semalam aku g klinik scan doctor cakap semuenye ok sebab uri aku dekat atas betul2 bawah skin.. kalau dekat belakang agak bahaye.. alhamdulillah Allah nak selamat aku n baby..

lagi 6minit pukul 1.. pen off kot.. nak g cari makanan.. lapar.. hehe..

2 comments:

Ina Haireina said...

syukur la takde pape... lepas ni kene lebih berhati2 ye.. jaga diri baik...

::MRSfie:: said...

tu la pasal.. alhamdulillah yakde ape.. inshaAllah.. lepas ni saye akanlebih berhati2..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...