Wednesday, September 17, 2014

wordless wednesday #52 - petua anak batuk..

assalamualaikum..

dulu ufairah kene.. sekarang turn ulwan pulak.. cerite malam tadi ni.. detail bolehlah klik dekat link ni.. dekat entry ni ade cerite macam mane saye buat dekat ufairah dulu..

 
kaki ulwan dengan bawang putih.. 
abaikan selimut pink.. recycle kakak punye.. 
my hensem boy!~ 
minyak untuk sapu dekat dada dan belakang.. homemade you!~

notabukulali              > sampai sekarang update entry pakai PC orang oiii!~

6 comments:

athi FATHIYAH said...

i pon buat mcm ni..
tp utk kat tapak kaki tu i letak garlic in between socks sebab kaki anak i sensitif dia rasa panas n xselesa bila ada garlic tu..

Kopiolimauice said...

ooo giteww ek bru tau...

LYAfrina said...

tq for sahring
sgt2 berguna ni..asya jns ssh nk telan ubt jugak

ANIM said...

geramnya tengok ulwan...

dalila said...

klu mak yg batuk cmane hoii..
xlrt dh ni..adoiii

CikNaa said...

singgah sini.. baru tau cara nak lekatkan bawang putih tu..sbb cari stokin smua dah tak padan..thanks bg info :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...