Wednesday, September 10, 2014

menyelam sambil minum air di pullman putrajaya

assalamualaikum..

wah.. macam hebat je tak update blog seminggu kan.. isnin cuti.. confirm no blogging.. selalse? saye half day.. petang saye jage anak.. sebenarnyekan.. sabtu saye dapat sms dari pengasuh kate adik ipar die yang kene cancer dah nazak jadi die nak minta cuti sampai khamis.. saye memang dah ready minta cuti sampai rabu sebab 2minggu sebelum tu die ade hint nak balik singapore nak tengok adik die.. sekali nazak die cuti sampai khamis.. saye tak kesah sebab pengasuh saye jarang sangat cuti..

kebetulan mase ni suami ade kursus dekat pullman.. elok sangat la tu.. saye pon apply cuti.. pengasuh takde jadi bolehlah kami ikut.. kalau suami tak kursus duduk rumah jela kami.. kire jage anak di rumah.. bile suami kursus.. up sikit grade saye.. mengasuh di hotel.. hahaha.. ade kene mengene ke?

suami saye kursus dari selase sampai lah hari ni.. jumaat.. selase pagi suami tolong jage ufairah dengan ulwan.. tengah hari saye balik.. kire selalse tu suami half day pagi.. saye half day petang.. jimat sikit cuti.. siapsiap terus gerak ke pullman.. suami kursus saye jage anak petang tu..

memang seronok sangat.. bile orang dengar je pullman.. wah.. best tu.. wah.. seronoknye.. memang syokla.. selame hari ni jalanjalan dekat luar tu je.. tepi tasik tu je.. ni dapat stay kat situ.. satu rahmat la kan.. petang time suami pergi kursus.. saye cume lepak dekat bilik.. anakanak pon tidur.. penat agaknye.

sebelum pergi sane saye bace review orang supaya tak terkejut sangat bile sampai..

entry kat atas ni di taip jumaat lepas ( 050914 ).. selepas kejadian demi kejadian berlaku.. saye cume sempat sambung entry ni petang selase ( 100914 ) tapi dalam keadaan yang sangat celaru.. 


cume nak bagitahu korang yang saye rindu nak publish entry.. nak share macammacam dengan korang.. nak bw sambil leave komen kat korang.. cuma masa tak mengizikan.. doakan segala yang berlaku.. kerje yang bertimbuntimbun campur masalah yang kejap timbul tenggelam cepat berlalu pergi.. better stop here dari korang tak paham sepatah haram yang saye tulis..

5 comments:

Time Traveller said...

memang betul rezeki alang2 menyelam terus minum air hahaaa.. bagus la boleh spend time dengan family :D

Kopiolimauice said...

pullman mmng best la kan tapi mahai gak kan

dalila said...

la..patut la lame xjumpe ko bersiar2 n update blog..hikhikhik..bestnye dok pullman..update cpt weh..

ros_reeza said...

kenapa ni kak. apa yg berlaku ?

Jari Manis said...

Ohhh suami ada kursus kat c ni ingatkan dtg bercuti :-)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...