Monday, September 15, 2014

hotel pullman putrajaya - Part 3

assalamualaikum..

monday blues.. mesti ramai yang cuti hari ni kan.. cuti kepit.. mesti orang suke.. saye kerje.. sayang cuti.. kalau kepit pon bukan boleh ke mane.. duduk rumah je pon.. tak pon buat sesuatu yang saye masih belum ceritakan di sini.. inshaAllah satu hari nanti..

hari ni nak cerite ape yang best dekat hotel pullman.. paling best boleh nampak bangunan harrot watt.. hahaha.. klu tak duduk sini pon boleh nampak.. green tech punye building.. cantik.. saye suke.. tapi sayang.. macam tak siap lagi.. sebenarnye suasane kot.. kalau sape suke bersiarsiar.. boleh la jalanjalan keliling hotel.. kami tak sempat pon.. dah name abah pergi kerje..

gambar kat atas ni mase kami on the way nak ke kids club.. alaala bersiar la sebab due kali salah jalan dan jalan agak jauh..

bath tub hotel ni best.. besar..tu je la yang menarik kot untuk bilik air.. memang best kalau boleh berendam.. tapi saye bawa baby and toddler.. memang tak sempat la.. toddler mungkin seronok la kot dapat main air dalam tub.. tapikan.. ufairah takut.. mungkin sebab suasana bilik tu.. bile time die nak mandi saye kene teman.. jenguk kepale ikut tingkap tak aci ye.. nak suruh saye duduk atas toilet bowl tunggu.. memang susah la sebab ade ulwan.. kalau tak boleh je..

pintu bilik air.. due pelepah.. tapi kalau kite kunci pon.. orang tolak tengah terbukak.. haha.. selalu kene dengan ufairah.. nak membuang jenuh jerit jangan bukak.. die takutkan ibu takde..
macam ni je boleh tangkap gambar tub.. takde angel dah.. saye tak berseni kot..

siaran TV dekat pullman ni ade 20 lebih kot.. banyak gile.. 23 ke 24 siaran.. agak kalau korang nak check in untuk lepaklepak kat bilik sambil tengok tv boleh la.. standard hotel biase kite pergi dalm 4 5 je kan.. tapi sini ade banyak.. tu memang best bagi siape yang kaki TV.. saye tengok afc dengan 104 je.. saye takut nak bukak FOX ke ape ke.. takut keluar cerite hantu.. hahaha..

dekat pullman ni ade kids playroom.. tiap kali bace review orang yang bawak anak majority bawak anak ke kids club ni.. saye teringin sangat bawa ufairah.. dan saye dah suami berjaye curi mase untuk bawak ufairah ke sini.. tapi sayang.. saye tak dapat review sebab.......

nampak.. berbalut papan gelongsornye.. tapi tengok dari luar.. untuk kids da boleh buat derang happy..

pasrah jela.. nak ubatkan kekecewaan ufairah kami ke pool.. pool nanti buat satu entry..

ape lagi yang best dekat sini ye.. jap kene fikir.. pekerje die kot.. sangat friendly.. mase kami sampai siap ade yang escort hantar sampai ke lobby.. bile masuk bilik saye request baby cot tak sampai sejam derang call balik tanye ade dapat tak baby cot tu.. memang layanan derang tip top la.. rasenye tu je kot.. nanti ade saye tambah..  terase macam sikit pulak kan.. tapi tu je la kot..

notauntukkakakJMdanlainlain            > makanan dekat sane? nanti saye share ye..

9 comments:

Kopiolimauice said...

la.. sian ufairah klu tak msti hppy dpt main kn

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Lamanya xjenguk si cumil ufairah... dah besaq pun dia 😊😊😊

~ NANA ~ said...

cantik kn pullman? selalu tgk org buat pre wedding kat situ...hehe

ros_reeza said...

hotel ni dekat ngan tasik tu kan..? hari tu Ros ada pergi sana tengok pesta flora yang ada kereta berhias dalam air tu. tapi hotel tu tengok dari luar jelah.. tak check in pun.. masa tu duduk kat the averly

dalila said...

laa..siannye ufairah..
nape tutup plak tu..

Elya Roza said...

dari dulu mmg teringin nak gi hotel ni...sebb nmpak cantikk ..tak terpgi2 lagi..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

best gak.. tp siaran tb skit pun tkpe sbb kalau p tmpt yg nak kuar sakan. blk sbgai tmpt tido ja..huhu

::EIDA:: said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaa... huhu.. ida tak pernah sampaii lagiii

ANIM said...

wow..cantiknya..
pernah sampai di pullman, kucing tapi tak secantik ini..
sama kot ya

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...