Thursday, June 4, 2015

haziq ulwan.. cloth diaper hello kitty..

assalamualaikum..

gambar april lepas.. ulwan kecewa.. mogok.. sebab nenek (BS) pakaikan cloth diaper hello kitty.. abah yang bekalkan.. kakak punya cloth diaper.. selalu ulwan pakai saja cloth diaper hello kitty.. tapi kali ini ulwan pakai baju lubanglubang.. nampak.. semua orang tegur.. tapi ulwan kecil lagi tak paham..

cerita di atas.. ibu kata ulwan mogok tu sekadar rekaan.. kan ulwan tak paham lagi bila orang tegur baby boy pakai hello kitty..  tapi bab cloth diaper hello kitty tu betul.. gambar di bawah.. sekadar hiasan.. ulwan menangis.. dan mogok.. tapi sebab lain.. sebab ibu letak ulwan dekat bawah.. tapi ulwan nak dukung.. hehe.. ibu suke sakat!~ dan ibu sayang kamu!~

ulwan nangisnangis tanda protes..

besar nanti.. bacalah.. macam ni perangai kamu.. hehe..

10 comments:

Kopiolimauice said...

hhahaha hello kitty pon boleyyy ;p

Sanisah eeiyss said...

aduhaiiiii~ helo kittypun cumil la untuk kitaaa tengok (^___^) kekekeke

Kakzakie said...

Yelah masih kecik benar manalah faham lagi
Tak kisahlah...

Didie said...

Alolo comey nye cloth diaper die..

::EIDA:: said...

heyyyyy tak machooo laaa hello kitty kot mak.. HHAHHHA

ros_reeza said...

Alala hello kitty pun boleh. Hihi

dalila said...

hahaha..jambu la ulwan pakai hello kitty..

LYAfrina said...

hihi.. igt betul2 mogok tadi..
kiutnya CD hello kitty tu..xpelah..kecik2 blh j pakai..

oloo..nk dukung ye ulwan?

ANIM said...

comelnya ulwan..
ibu nak menyakat saja rupanya

Jari Manis said...

kih kih kih sabor je lah

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...