Friday, June 12, 2015

blog cedera parah...

assalamualaikum..



korang.. saya perlukan pertolongan.. korang reti tak atau tahu tak cara nak selesaikan masalah blog saya ni.. gambar banyak hilang.. jadi tanda dilarang masuk tu.. sedihnye bila teringat blog.. baru nak simpan azam rajin mengarang balik.. dah jadi macam ni.. demotivate tau.. 

korang kalau korang ada cara.. atau kenal sesiapa yang tahu nak selesaikan masalah ni.. tolong bagutahu saya.. komen kat bawah ni.. tak pon emailkan ke conterashop@gmail.com.. kalau dikenakan bayaran pon tak kisah.. asalkan berpatutan dan di bawah budget saya..

cuba korang explore blog ni.. sedihnya bila berbicara tentang blog ni.. kalau tak sempat explore pon takpe la.. saya tepek gambargambar saya printscreen kan.. saya juga ada contact kak zakie.. sebab dulu blog dia pon lebih kurang macam ni.. alhamdulillah dah setlle.. harap sangat blog saya sihat sejahtera balik..



sedih bile tengok gambar ni.. banyak gambar hilang.. :(

as at 5.26pm.. 12 mei 2015.. blog dah ok.. suami dah buatkan.. terima kasih korang.. terima kasih julia sebab tolong semakkan..

10 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ada delete gambar kt picasaweb? atau ada delete x mana2 gmbr yg berLINK kan google? x kisah laa... terdelete melalui PC atau smartphone... kalau ada or pernah, means itulah sbb gmbr hilang...

Aeen said...

penah jadi mcm ni...sbb donlod blogger kat phone..lpastu gambar yg update kt blog akan save kat gallery...once bila padam gmbr tu kat phone...automatik gambar kat blog hilang..huhuh...dah 2x jd cmni..lg 1 sbb delete gambar kat picasaweb tu..huhu..mmg down giler la bila tgk tanda no entry tu..

Fifi Nadhrah said...

rasenye takde delete pon.. selalu upload gmbr dari PC je.. tak pernah pakai picasaweb.. or link untuk gambar.. :( tapi takpe.. nanti fifi cek balik.. tq so much..

Fifi Nadhrah said...

aeen.. jadi macam mane aeen solve kan? upload balik gambar2?

Kopiolimauice said...

apakah?? kena virus ke? sy pn tak tau cer try google

Julia Johari said...

Julia semak balik, okey je fifi xd apa2 pun gambar hilang. Kot line agak bz kot

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. suami dah fix kan..

ANIM said...

akak perasan dah. ingatkan fifi saja delete gambar. dalam kes akak biasanya kerana kak ambil gambar tu dr whatsapp atau dari fb. gmbr boleh hilang tak tentu masa. alhamdulillah kalau hubby fifi dah fixkan...

Jari Manis said...

hari ni sis JM masuk still ada sign no entry tu...13 jun

dalila said...

ade lg tu gmbr yg xleh nk tgk..laki ko wat cmane?

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...