Monday, June 15, 2015

blog cedera balik.. jadi balik..

assalamualaikum..

pagi ni.. 15 jun 2015.. jadi balik.. siap header ade sign dilarang masuk.. memang melampau betul ni.. ni nak halau saya dari berblogging ke? jangan la macam tu encik google.. ni la diari online saya.. kenangan untuk anakanak..

jummat lepas dah fix kan dah.. suami cakap.. dia masuk dalam google akaun saya.. tengok semua gambar yang ada sign tu duduk dalam trash.. jadi dia restore balik.. semua kembali pada asal.. dan kali ni.. jadi balik.. sekali header..

header hilang terus..

adakah google akaun saya dijangkiti virus? saya memang tak pernah godek.. bukak mainmain pon tak pernah.. apetah lagi delete gambar dalam google akaun.. risaunye.. lepas ni kene minta suami tolong lagi.. harap boleh la betulkan dan berkekalan.. doakan korang.. 

kalau korang ada cara sila lah kongsi.. terima kasih sangatsangat..

yang kesedihan.. :(

14 comments:

Aeen said...

lor..jd balik ke fifi.???
adoiii mcm mane nih...sabar yeh fi..try google ke tengok camne..

Kopiolimauice said...

hayaiiii jdi blk ke?? acaner leh jdi mcm tu

dalila said...

haaa..ni aku bukak dh ok dh ni..

IbuNoey said...

dah ok dah nampaknya..

ANIM said...

alhamdulillah fifi...bersemangat semula nak berblog..
dalam trash? ish....pelik jugakan bila fifi kata tak usik apa pun..

Jari Manis said...

Fifi...sis JM masuk hari ni dah pulih

tiga lalat said...

salam ramadhan, cik suami tu ada blog ke takde blog ke ape? mesti dia terrer IT kann ? ;p

Khai♥Rin : anies said...

skrg da ok kan? ;-)

Nafira usof said...

datang singgah di sini. dah ok kan masalah blognye kan~

Bunda a.k.a KN said...

owh...bolih jadi cam tu pulak yer...setakat ni blog bunda belom pernah kena lagi...kena hati2 jugak ni...

dalila said...

hallllooooo..
ade org ke xde ni?
hahahaha

LadyBird said...

Smg xjd lg skali.. huhu..

::EIDA:: said...

jadik balik ke? ni okay jeee.... senyap sunyii jee nii fifi hehehehe.. puasa ke idokk ni? heeee

Julia Johari said...

Fifi...maybe line internet tu...kadang2 line tak kuat akan buat jd gitu...yelah siapa tak rasa risau kan fifi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...