Wednesday, January 21, 2015

wordless wednesday #55.. mane pergi merangkak dan duduk?

assalamuaalikum..

selamat hari ni wordless wednesday.. pakse diri jugak untuk up entry.. dalam proses untuk mengecilkan sifat M.. nak cerita tentang haziq ulwan.. eh.. nak tepek gambar je..

 
 merangkak tak.. duduk pon tak.. tautau dah berdiri.. si bujang soleh saye!~
kakak ufairah excited sangat tengok ulwan dah berdiri..


12 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, wahh pandainya..

CikAnie said...

samalah anak saya yang no dua tu,, tak merangkak dan tak duduk,, alih2 dah boleh jalan hihihi,,

Kakzakie said...

Memang ada baby jenis macam ni Fifi. Tak merangkak tapi terus belajar memapah. Nanti dia pegang sana-sini sambil berdiri - tahu-tahu dah jalan-jatuh.

RedRose said...

baby boy biasanya mmg biasanya lebih berani. my dotter dulu...setahun lebih baru berani tak dipapah. huhu

Jari Manis said...

ulwan dah boleh berdiri ye..tak lama dah tu nak boleh berjalan

Najib Ariyan said...

pelan pelan tu nanti dia belajar merangkak lah tu... kalau terus berdiri dan berjalan tak dapat pulak mak dia lalui masa2 manis tengok anak membesar... tetiba je dah bujang

Kopiolimauice said...

aik..gaya nye dh nk bejalan tu ;p

LYAfrina said...

hihi..tomeyy dia

Fifi Nadhrah said...
This comment has been removed by the author.
♥ Mrs. Secretary ♥ said...

yeayy..chaiyok2 ulwan.. lepas nie dpt kaki pulak la dia..=D

Shawqunnur said...

Eh, Haziq akak pun same...takde merangkak & duduk, terus berdiri..tapi lepas dah berdiri & meniti tu u-turn merangkak pulak. Seminggu je..pastu terus berjalan...masa tu 10 bulan nak masuk 11 bulan.

dalila said...

wahh..bravooo ulwan..lps ni bejln pastu lari plak ye..biar ibu semput ngejar..hihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...