Friday, January 30, 2015

throwback langkawi - aidilfitri 2014..

assalamualaikum..

buka folder gambar.. ushausha.. nak cari idea update blog.. terjumpe satu folder gambar yang patut saye abadikan dalam blog ni.. gambar 'kami' di langkawi.. kami tu saye dan adikadik (kecuali adik no 4 dan 5).. termasuk atuk atau lebih mesra moyang kepada HUZ.. emak kepada arwah mama saya..

gambar ni dirakam masa kami di langkawi.. raye tahun lepas.. kami satu family ke sane.. first time saye ke langkawi naik feri.. sebelum ni pernah jugak naik feri.. tapi mase sekolah rendah.. abah yang ajak kami ke langkawi.. saje nak ajak lepak dekat homestay pakcik tiri saye.. duduk free.. tapikan.. homestay tu best..

strategik bagi saye.. untuk siap yang nak duduk tengahtengah antare kuah dan chenang.. homestay tu dekat pemandangan indah.. memang homey sangat.. dengan laman yang luas.. memang puas hati la.. kami duduk free je.. pergi satu keluarge.. jadi satu rumah tu kami yang punye.. homestay pakcik saye ni macam challet.. memang cantik.. die buat sebiji rumah.. tapi pintu belah tepi.. kire satu bilik satu pintu la untuk keluar terus.. inshaAllah.. nanti ke sane saye singgah snap gambar ye..

saye bagi detail sekali.. jadi senang la.. kotkot korang nak ke sane dengan family.. boleh la ricky tempat ni.. kot berkenan di hati.. sorry la.. nak throwback gambar.. sekali tercerite bab lain.. meh tengok gambar kami adik beradik!~ rare tau.. sebab saye jarang letak gambar kami..

farah(adik no. 2), ummi, ude(adik no.3), saye.. belakang.. atuk dan suami.. 
ulwan, saye, ude, sumayyah dan farah 
 
ude dan saye
 
farah, sumayyah, arsyad, ufairah dan saye
ulwan, saye, ude, farah dan sumayyah

sayang sangat dalam gambar ni takde cyah(adik no.4) dan faqih(adik no.5).. faqih satusatunya adik lelaki kesayangan saye.. kesimpulannya.. kami lima beradik.. empat perempuan satu lelaki.. dan 
saye sayang sangatsangat dekat adikadik saye!!!

4 comments:

LYAfrina said...

semua nampak happy

♥TheOnlyFarah♥ said...

Yg penting semua happy btl tak.. nnti share la gambar chalet pakcik fifi.. hehehe..=D

Julia Johari said...

waaa pi Langkawi dia...wpun ia gambar lama tp bila diabadikan didalam ni jadi seperti ia baru semalam je pergi kan fifi...ayat last sekali tu sebak plak...saya sayang adikadik saya...alahaiiiiiii melting

Jari Manis said...

ni kali ke berapa ke LAngkawi ni Fifi...seronoknya..adik2 beradik sama besar...comei2

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...