Tuesday, January 27, 2015

kinta riverfront hotel - final -part 7

assalamualaikum..

tak tau la kenape mood mengarang ke laut.. hampir karam.. saye sibuk main game sebenarnye,.. habis dah.. tamat dan menang.. harap mood lepas ni ok la untuk mengarang.. walaupun takde siape pon nak bace.. bia la saye mengarang syok sendiri.. haha..

hari tu ade cakap nak share pasal makanan dekat kinta riverfront hotelkan.. sebenarnyekan.. saye tak snap gambar makan pon dekat sane.. saye malu.. hahaha.. kene la cover.. dah suami yang incharge bengkel ni.. memang kene cover la depan orang ramai.. time makan la jumpe semue peserte kan.. jadi ai is malu la..

tapikan.. makanan dekat sane memang awesome.. memang sedap.. memang banyak pilihan.. dari sarapan lunch and dinner.. memang puas makan dekat sane.. lunch die ade tema tau.. yang saye ingat.. hari kedue kami lunch tema western.. memang sedap la.. ade lamb in black pepper sauce..  banyak lauk grill la.. memang sedap.. banyak lagi la menu.. hari ketige tema india.. ade kari kepale ikan.. ade kuah dhal.. then next day.. kami dah balik.. tema die arabic.. tak sempat nak merase.. bestkan..

kinta riverfront ni happening sangat malammalam.. alaala ICT.. banyak lampulampu tepi sungai.. ade kedai sewe basikal.. basikal single.. double.. triple pon ade.. ade deretan kedai makan tepi sungai.. nak lepaklepak ambil angin tak risau la.. memang recomanded sangat pergi sini.. korang kene try tidur sini tau!~

saye dengan kakak ipar.. kakak sulung suami.. satusatunye akak die..
lelaki dua orang tepi tu suami dan anak akak.. 
kami bertiga.. ulwan di belakang suami.. 
basikal triple.. 
kami berempat.. kakak ipar tolong snap kan.. blur.. 
ni kat bawah hotel tu.. cantikkan.. memang gambar original tanpa edit..

8 comments:

Najib Ariyan said...

ada orang baca... saya baca... jemput singgah ke blog saya yer...

btw kenapa malu nak ambik gambar... takut nanti orang kata ker?? saya pun orang kata juga... tapi belasah jer.. orang kata sekali jer, kenangan kita selama2nya

nik ros said...

best ada byk pilihan makanan byk tu.

LYAfrina said...

aktiviti malam y meriah...
mmg cantik dgn lampu2 kalerful tu

Kakzakie said...

Kalau dah mak-ayah pun suka apa lagi anak-anak:)

Nampak menceriakan tempat tu Fifi.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

sekarang nie dah byk tempat org buat lampu ala2 icity kan.. memang nampk menarik sgt..=D

dalila said...

meriahnye mlm2 kt sn..nape ko malu??hahaha

Julia Johari said...

mommy fifi...nanti tolng besarkan gambar...x puas nk tgk hehhehe

Jari Manis said...

main game apa tu Fifi sampai blog terabai..dulu sis JM kemaruk Candy Crush masuk tandas pun bawak tab ..dahsyat tak..tapi skrg x lagi heee

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...