Tuesday, January 20, 2015

kolam kinta riverfront hotel - part 6

assalamualaikum..

entry banyak sangat gambar

punye la malas.. semue cerite sikitsikit.. kalau blogger rajin..sehari due boleh habis entry jalanjalan seminggu.. yang saye ni.. cerite due tige hari makan bulan.. haha.. punye la malas.. sampai tahun ni baru ade due entry.. wake up fifi.. wake up.. haha.. bile la M besar ni nak kecik atau hilang..

petang hari kedue.. macam biasa.. duduk dekat bilik mase suami kerje.. haha.. mesti blogger yang suke jalanjalan ni terkejut.. haha.. 'abang bear' saye ni kalau berjalan sorang bawa due anak memang tak sanggup.. rele berhibernasi dalam bilik.. memang ipoh best.. kalau la dapat pergi gua tempurung ke.. kellie's castle ke.. memang syok la.. tak masuk mural die lagi.. ni nak g makan laksa telur bersarang pon tak sempat.. kalau pergi jalan memang saye dah terjah..

aktiviti photoshoot menjadi aktiviti wajib kami di bilik sementare tunggu abah HUZ balik.. haha.. habis nak buat ape lagi.. kalau ade kids room ke.. playroom ke saye angkut dah.. tapi takde.. jadi dengan sabar dan gigihnya kami tunggu abah balik untuk terjun ke kolam.. kali ni kami boleh masuk adult pool sebab....
 
 
 
 
tak pernah nak dapat gambar duedue elok.. mesti salah sorang spoil..

kami pergi beli muslimah swimsuit.. haha.. gigih tak gigih.. demimu anakanak.. ibu abah redah je.. selamat la baju renang zaman sekarang ade muslimah type.. kalau zaman dulu.. berbikini la saye.. memang tak merase la ufairah masuk adult pool..

bile dah boleh masuk adult pool.. memang best la.. memang kolam dekat kinta riverfront hotel ni best.. lain dari yang lain.. tiptop.. cuma peraturan pool sini ketat sikit.. nak taknak kite kene ikut la untuk mandi di adult pool.. tak caye best.. mai tengok gambaq sikit!~ banyak sebenarnye..

 
 
 
 
  
cantikkan.. bestkan pool die.. memang best la duduk sini..

6 comments:

Kakzakie said...

Ulwan bila dlm pool macam dah besar sgt kakak tengok dia Fifi. Geram betul - comeeeelll sangat:)

LYAfrina said...

waa..bestnyer kolam gitu.. blh nmpk dalam kolam..mmg cantik la

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fifi,
kan3
demi anak apa pun sanggup he3

Puan Wawa said...

Salam..")

Seronoknya kakak berenang..")

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah best la pool dia fifi...dh macam aquarium besar dah..=D

dalila said...

ok ape gmbr yg 1st tu..2-2 ok xde yg spoil..weh..ms bace entry yg sebelum ni aku ingt ko amik gmbr pakai kamera yg blh msk air..rupenye pool ni mmg blh nmpk..tipah tertipu!!

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...