Friday, January 2, 2015

jom lepak office ibu..

assalamualaikum..

korang.. hari ni confirm tak sempat BW.. saye bawak anakanak datang office.. pengasuh cuti.. januari pengasuh minta 3 hari.. februari dua hari.. total sampai februari 5 hari.. macam tak sanggup je nak cuti lamelame.. sebab panjang lagi nak habiskan tahun 2015.. kot anak tak sihat ke.. memang kene simpan cuti la awalawal tahun ni.. jadi penyelesaiannye.. bawak anak datang office.. hahaha..

tempat saye dekat sangat dengan tempat pengarah.. tapi saye redah jugak bawak.. harapharap anak tak bising la.. alhamdulillah.. setakat ni boleh kawal lagi.. kadar bisingan pon berpatutan.. sekarang derang tengah tidur.. boleh la tengok blog ni.. sebelum derang bangun.. jom layan gambar derang..

awal pagi tadi.. ulwan tidur dulu.. ufairah excited kemain..
 
ulwan dah bangun.. 
penat nak suruh tidur.. akhirnya berjaye.. alhamdulillah.. 
keadaan sekarang.. aman rasenye..

rase macam lapang je sebelah ulwan.. rase macam nak kene isi je tempat sebelah ulwan.. kene pulak sekarang ni pukul 12.39.. waktu rehat pulak.. sampai 2.45.. ade 2 jam lagi ni.. hahaha.. byebye korang.. saye tidur dulu.. kalau sempat saye BW ye.. rindu korang!!

16 comments:

Sanisah eeiyss said...

alahai~ comeiii ja

is sempat terlelap tadi, sementara azan, BW dulu (^____^)

Didie Kamila said...

supermom betul la macam ni..semoga dieorng behave..

Aeen said...

wah..sempat tu join dorang sekali tidur..heheh..

Wawa Yusoff said...

amboi... seronoknye camping bawah meja :)

IbuNoey said...

Singgah sini..

Ahahaha,gini jugalah keadaan IbuNoey kalau pengasuh cuti..bawa anak pegi opis..tapi Firas n Farhan ni tak reti duduk diam..pengsan nak ngejor..

Tu letak budak2 tu kat bawah meja ke?luas gak bawah meja tu..

Kopiolimauice said...

pengorbanan ibu kan....faham je ibu je nya cri rezeki tu dorang behave je ;)

dalila said...

oo..bekampung kt opis ibu rupenye..

::EIDA:: said...

haaa inilah dia yang taska tu yek hehehhehe~

ros_reeza said...

luas jugak kawasan bawah meja akak.. nasib baik boleh bawa anak ek.. tempat Ros, tak boleh..

LYAfrina said...

hihi..
syoknyer berkelah kat opis ibu..
tlh ibu tak tu?

LYAfrina said...

**tlh - tlg

Kakzakie said...

Kakak dulu masa anak-anak kecik pun selalu buat macam Fifi ni tau.. tapi kalau dah biasa lama-lama mereka pandai behave - kita pun senang.

Mizz ErMa said...

macam best aje 2 beradik tu..hihi sy pon plan nak bawak mikail datang efiz jugak esok..hopefully dia behave la nanti..>.<

Najib Ariyan said...

di negara barat kan.. kalau ada enam orang yg ada anak kecil yg perlu penjagaan ibubapa, syarikat tu boleh membuka sebuah nursery dan mengaji penjaga... ini juga amalan estate2 zaman dulu... satu ketika dulu kami sekeluarga tinggal di estate dan bapa kerja menoreh getah, ibu ikut sama dan kami tinggal di nursery jagaan syarikat lagi... kan nice kalau macam tu... ibu bapa dekat dengan anak2

Bazlia Amoza said...

bestnte boleh bawa anak ke ofis..saya dulu sampai kena warni g dengan bos byk anak masuk ofis padahal weekend...majikan yang mcm ni lah yang best...tahniah sis..

jemput BW sini www.bazliaamoza.com

nik ros said...

bagus la blh bawak anak2 pi kije. yea la.dah ada anak, kena simpan cuti kot2 ada hal lain nnt kan.selagi blh kerja better kerja kan

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...