Friday, March 28, 2014

pengalaman bersalin haziq ulwan - perkataan pertama untuk HUZ kedua saya.. #part 2

assalamualikum..

lamenye tak jumpe keyboard.. entry sebelum ni pakai phone je.. rindunye nak menaip mengarang bercerite berkongsi dekat cerita keluarga kecil kami.. bukti? sekarang 1234 pagi saye baru nak mule menaip..da tengah malam ni.. ambil entry ringkas jela.. saye cume nak share perkataan pertame yang saye sebut untuk HUZ kedua saye.. HUZ pertama tau siapa? HAZIQAH UFAIRAH BINTI ZAIRI..

HUZ kedua da ade name lengkap.. siapa ade facebook saya tau kot nama lengkap HUZ kedua.. dekat sini.. tunggu saye reveal sekali gambar ye.. name berat panjang semue.. inshaAllah tak lame lagi.. dan lagi satu.. inshaAllah saye akan ceritekan detikdetik kelahiran kedua saya.. memang pengalaman yang sangat bermakna.. paling menakjubkan.. alhamdulillah..

mase HUZ kedua keluarkan.. suami saya terus angkat dan letak dekat dada saya.. terus saya peluk dan ucap assalamualaikum sayang.. sambil gosokgosok HUZ saya.. alhamdulillah.. salah satu impian saya tercapai.. nak beri salam pada anak saya selepas keluar dari perut.. lepas tu suami pula bagi salam dan terus azankan.. seronok sangat.. pengalaman lain saye cerite nanti ye..

notabawahkaki                      > rase macam lain je trend ayat.. lame tak mengarang kot.. miahaha.. saye auto publishkan entry ni pukul 1234tengah hari.. selepas 12jam mengarang!

8 comments:

Kopiolimauice said...

setia menunggu ni nk tau citer new bb ;p

Kakzakie said...

Tak apa kakak sabar menanti HUZ kedua punya nama penuh tu..

Selamat berpantang Fifi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, tak sabarnya sheila nak baca. rindu sangat fifi.. Allahuakbar. bestnya zuriat kedua dah selamat lahir. sheila singgah menabung inti~~~

dalila said...

alaaa..xde gmbr bby lg..tp td dh tgl kt fb ;p
aku excited ni nk dgr citer ko..tp xdpt lg nk gi sana.. ;((

::EIDA:: said...

cepat2 updateee ida nak baca.. pic baby tepek byk sikit ehh hehheheh

Nafira usof said...

Fifi dah bersalin ke??
apsal akak ketinggalan neh..
Tahniah Fifi.. dan selamat berpantang~

JayFarhana said...

congrats fifi!!! *hugssss* :))

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Hehehe... detik yg paling indah!!! =D

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...