Thursday, March 6, 2014

wordless thursday..

assalamualaikum..

semalam da ready untuk entry ni.. tapi sebab perut tak berape sihat saye balik awal.. kire half day la.. jadi tak sempat publish.. hari ni pagipagi saye publish wordless ni.. cume tukar tajuk dan tambah perenggan ni.. hihi..

saye tengah bace buku ni.. best.. 
sebelum tidur saye buka buku dekat atas.. ade awek sibuk.. nak buku juga.. bace la colouring book tu anak.. 
barangbarang dari autumnz.. nak mulekan balik breastfeeding journey..banyak lebih.. lepas ni boleh la buat business barang breastfeeding.. jom beli dengan parentlite.. boleh dapat discount 10-15%.. 
due kotak parcel dari autumnz.. 
bile ibu nak snap gambar.. ade awek naik meje dengan muke tak bersalah duduk depan kotak..
sekian wordless thursday.. hihi..

10 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Kakzakie said...

Buku yg berilmiah ni Fifi.. kakak tak pernah baca lagi..

Gambar-gambar Fifi kalau ada model comel sebenarnya tambah menarik tau.. kakak suka tengok.

ros_reeza said...

Kak Fifi :) ros pun lama tak singgah sini.. Rindu dengan Ufairah. hikhikk.. Akak apa khabar?..

dalila said...

wordless thursday?
jadik la..hihi..baju kwn aku tu cantekkk..dia ckp timer kasih =D
2nd batch nnt aku nak join ok..

Nafira usof said...

tertarik plak dgn buku Fifi tuh.. nanti review lah sket kat blog.. ape isi2 yang menarik ek~

Kopiolimauice said...

ufairah takut pas dpt bb nnti dia dh tak leh nk inter frame hihi ;p

IbuNoey said...

tang ada model tu yg tak tahan tu.sama macam Firas,kalau nak tangkap gambar,mestilah nak sibuk interframe.

Fifi dulu keja kat Sabah kat mane eh?

Umi Qi said...

Best yer tajuk buku tu dear...haishhh cm nak beli je...cm nak baca jek...tq sayang share

mamasyafi said...

Mcm best tajuj buku tu..hehehe bole share apa isi perutnya..hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, ehh awak de jual barangan Autumz ke? share sikit apa awak jual tu. hehee macam best je buku tu ~~~

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...