Friday, January 13, 2012

something wrong somewhere

assalamualaikum..

selamat malam.. zzzZZzzZZ pagi.. tengok tajuk kat atas.. something wrong somewhere.. siape? ape yang something wrong somewhere? aku la.. ade rase macam ade something wrong je kat aku ni.. aku selalu mengantuk.. haha.. da 3 4 hari aku kat ofis ni mengantuk.. bukan sikitsikit punye ngantuk.. baik punye mengantuk sampai boleh tersengguksengguk..betul ke aku eje time menaip pon boleh tersengguk.. siap boleh tertidur.. kenape ye? tak tahan la macam ni.. ke aku da less stamina membawa badan? YA ALLAH Kau berikanlah yang terbaik untuk aku.. amin~

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...