Wednesday, May 21, 2014

wordless wednesday #47 - like father like son

assalamualaikum..

susahnye nak berblog bile duduk dekat rumah ni.. ibuibu mesti paham kan.. kerje rumah tak pernah siap.. same la dengan fifi ni.. <                     sampai sini baru teringat tajuk wordless.. adaoi.. teringin nak berblog selalu.. inshaAllah tak lame lagi.. padahal da tulis tajuk entry wordless.. boleh saye lupe sebab dalam fikiran ni tengah fikir nak buat chicken stock.. haha.. ok dah.. full stop..

gambar ni kami snap mase hari ibu.. semue orang cakap ulwan iku muke abah..
ibu pasrah..

8 comments:

Nafira usof said...

hehhe.. anak ayah lah nih nampaknye~
dah umur bape Ulwan tu??
nampak semangat jugak dia.

Fifi.. tuala akak tuh tuala mandi yang besar.. xde yg kecik.. hehehe

Kopiolimauice said...

hihi..takpe kecik lgi ti besar skit dia ikut muka ibu plak ;p

Time Traveller said...

Alaaa.. masih kecil lagi.. belum boleh kata muka ikut siapa.. tunggu la besar sket huhuu.. :D

Alaa.. tulis entry ni tak semestinya kene siap sekali gus.. boleh siap sket sket pastu baru publish :D

Kakzakie said...

Ini baru nama anak ayah:)

Fifi kakak ada cadangan, kalau busy sangat tepek gambar Ulwan aje setiap N3. Tiap hari mesti ada lain-lain. cara tidur, mandi, makan (eh belum makan lagi kan), senyum semuanya tu best tau...

Julia Johari said...

Omeyyyyyyyyy....suka tgk ulwan heheh

dalila said...

yeahhh..btl..copypaste muke abah ;P

zarena heeney said...

panjang jugak entry nie fifi =)

Mimi Azirah said...

Hahaha...xjd dh wordless wednesday....

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...