Saturday, April 5, 2014

esok keluarge kecil kami akan ke...

assalamualaikum..

esok keluarge kecil kami akan ke langkawi.. yeehaa.. entry langkawi yang sebelum ni pon tak habis lagi.. da nak pergi lagi.. mihmihmih.. addicted dekat langkawi.. tak tau kenape.. dan kami da beli ticket flight ke langkawi untuk february 2015.. gile tak sabar.. 

sebenarnye risau jugak nak ke langkawi ni.. yela.. saye masih dalam pantang.. saye tak risau sangat.. ulwan la sebab kecik lagi.. kecik tak kecik la.. sekarang ulwan da 4.5 kg.. kaki da kuat.. da boleh turun dari bantal kalau tidur.. siap boleh berubah tempat.. harap takde ape la..

sebenarnye ticket da beli dari tahun lepas.. sebelum saye pregnant.. tak masuk da tempah RPP langkawi.. jadi dari burn duit ticket dengan hotel.. better saye redah je.. tapi percutian santai.. segale aktiviti dibatalkan kecuali aktiviti shopping.. hahaha.. tu pon satu sesi je.. lain takdak..  saye da cakap dekat suami.. kali ni pergi untuk relaxrelax.. bawa ufairah mandi kolam.. tu je.. doakan kami ye!

12 comments:

Kopiolimauice said...

wah...reward after penat besalin la kira nya ni.. apa2 pun appy holiday ;p

misz sheyla said...

xpe la...next time boleh shopping..jangan lasak2 sangat kat sane...huhu happy holidays..

dalila said...

beronok2 la korg kat sana..take care!

*mak aii..dh 4.5kg??siap bole bergerak dr tempat tdo?uishh..uishh..

::EIDA:: said...

eh eh bukan fifi dlm pantang lagi ke? boleh dah ke jalan? hehehhee.. kim slm langkawii .. last ida ke sana 2010! hahahahha dah patut sangat re-visit ni hehhehee

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, terkejut tau sheila tengok kat fb fifi update gambar tiket flight. hehe sheila pun dah ada booking satu flight ni tapi dalam pantang gak.. rasanya memang takleh pergi kot. hehehe singgah menabung inti sini. take care yangg, have fun tau ~~~

Umi Qi said...

Fifi...(sambil lambai2 tgn) hati2 tau pi langkawi...sonok yerrrrrrr...yeyyy x sabar tggu fifi update cerita yeyyyy :)

HijrahKuKeranaMu said...

wah bestnyer bercuti...

ros_reeza said...

bestnya gi holiday santai :)

Nafira usof said...

Selamat bercuti..
Jaga diri tu.. fifi kan masih dalam pantang.

Mizz ErMa said...

haa? dalam pantang nak p bercuti? hihihi take care tau..

ANIM said...

take care fifi..
alahai, kalau kena kak anim, tak taule camna "siren" orangtua kat telinga kak anim ni...hee

jaja_NorLiza said...

wah best...fifi nak coklat langkawi! muahahahha...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...