Tuesday, December 6, 2011

3D and 4D scan @ vision college..

assalamualaikum..

lalalala~ gembire je hati bile teringat time nak pergi scan 3D and 4D scan at vision college kelana jaya last october.. 11 oktober 2011.. mase tu baby dalam womb ni baru 26weeks 3days.. berat baby pon baru 926gram.. sekilo pon tak sampai.. kecik je kan.. aku bayangkan kecik sikit dari kampit gule or tepung yang sekilo tu.. hihi.. orang yang scan tu pulak kate baby ni kurus lagi.. kalau da 32weeks memang akan chubby.. macam sekarang ni la kot.. da 2346gram around 2.3kg.. mesti da besar and tembamkan.. jom tengok pic 3D baby ibu dalam womb ni..




rase rindu bile tengok pic ni 1 1.. tak sabar nak jumpe.. terime kasih ALLAH di atas nikmatMU.. semoge kawan-kawan yang masih menanti akan merasai ape yang aku rase sekarang.. makbulkan doa hambaMU ini.. amin Ya Rabbal al- amin..


kurus lagi baby ibu mase ni.. tak sampai 1kg pon..

makin lame sesi scan baby ibu makin nyorok.. malu kate orang tu.. last sekali ibu dapat muke baby dari tepi yang masam je.. atuk kate hidung baby mancung.. sebab kurus lagi kot.. tunggu baby keluar ibu telek 1 1.. hehe..

mase mule-mule scan elok je baby ibu angkat tangan siap senyum.. bile da 5minit je baby ibu malu.. mule-mule tutup muke dengan tangan.. tak cukup tangan baby ibu angkat kaki sampai tutup muke baby ibu.. last sekali baby ibu buat muke tak puas hati.. tapi ibu puas hati sebab dapat tengok baby ibu.. hihi.. semoge baby ibu sihat di dalam womb ibu.. ibu rindu baby ibu even baby ibu ade dalam perut ibu.. abah dan ibu tak sabar nak jumpe baby!~




::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...