Thursday, June 16, 2011

dugaan sungguh..

assalamualaikum..

selamat pagi.. atceli aku tak berape busy pon kat ofis ni.. tapi aku tak larat.. takde mood nak mengupdate blog.. aku tak sihat.. tak bestnye kalau tak sihat ni.. bile la semue ni nak berlalu.. aku tak boleh nak cite lebih.. sebab bende ni aku tak announce secare rasmi lagi.. cukup la sekadar 3 4 orang yang mengatahui.. nnt aku akan announce kan jugak.. cuma masa yang menentukan..

nota bawah entry ni --> cukup la sekadar entry pendek tak bermotif untuk pagi ini.. sekurang2nye aku cube jugak update dalam keadaan serba kekurangan ini

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...