Friday, February 6, 2015

missing..

assalamualaikum..

korang.. hard disc saye.. hilang or miss place. tak keruan hati.. rase tak tenang.. bukan kesah dengan hard disc tu.. tapi kesah dengan isi kandungan hard disc.. Allah hu akbar.. tengah belajar untuk redha.. doakan saye tenang..

tak tahu nak mengadu kat siape.. jadi mengadu kat sini jela.. even kite tak kenal rapat.. dapat kurangkan bebanan dalam diri.. saye sayang gambargambar kenangan.. dalam setahun yang lepas.. ade la backup.. saye sync kan.. ni yang pakai camera.. huwarghhh.. sedihnye..

takde idea nak type dah.. cume saye nak failfail dalam hard disc saye.. :(

10 comments:

AMIIZAA said...

allahuakbar:( sedihnya....kak mieja paham sangat perasaan tu....pernah kehilangan semua file (pictures)...

DYatie ABakar said...

Huhuhu. Allahhu. Mana perginya hard disc tu.. Yatie pun sama, Yatie tak kisah kalau hard disc hilang atau rosak tapi kandungannya tu. Sebab tu gambar2 Yatie letak banyak tempat. Huuu.

DYatie ABakar said...

ouch lupa. aah.. hr tu a day after fifi g makan kt kedai mak piah.. hehe.. fifi tak sangka kan yang tu kedai mentua He. Hihihihi.

Kopiolimauice said...

fahammmm sgt perasaan tu tapi yg boleh sy ckp sabar ye...

Jari Manis said...

external HD hilang ke missplace ni Fifi..ce ingat balik letak kat mana..sis JM pernah alami situasi missplaced ni berderau darah..mencari..rasa seperti hilang harta bergarga..cuba cari dan ingat betul2

baca Robbi Yassir Waal Tuaasir Robbi Tamin Bil Khoir supaya hati rasa lebih tenang

ros_reeza said...

Akak.. Cari baik-baik... Harap2 tak hilanglah

dalila said...

hilang??hilanh kt mn?umah ke opis?
kt bahagian aku femes tau org hilang hardisc tu..dh byk kes..

::EIDA:: said...

alaaa sedih!!! kalau ida pun mahu meroyan jugakk penuh kenangan dlm tuh.. sabar yaaaa.... moga2 jumpa balik ke kann.. aminnn

Julia Johari said...

Lesson learn...dear, camera fifi connect to internet tak? i bagi idea, 1 day punya gambar share dalam inbox fb husband fifi, so disitu ada data backup if anything happen...30 gambar sekali upload...so kena upload again utk next gambar...at least fifi happy ada gambar backup dalam inbox fb suami.

tiga lalat said...

Salam. Hee kenapa semua orang tanya cik kak tak jawap? Hardisk itu hilang ke terdelete ke ape? Cerr citer cerr citer ;p Hrmmm

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...