Monday, February 9, 2015

bulu ketiak..

assalamualaikum..

korang..(taktau la siape yang korang tu) even kite tak pernah jumpe.. tak pernah rapat.. tapi terase nak meluah jugak.. haha.. ngadengade tak? sebenarnye.. rase takde mood.. rase sedih.. rase serbe tak kene.. senang cerite.. kalau buat test anxiety.. memang saye tergolong la tu.. rase macam ade bende tak done..

mungkin sebab kes hard disc tu.. ye.. sampai sekarang tak jumpe lagi.. tak mengharap dah.. cume.. sedih dengan file dalam tu.. rase sedih tak tentu hale.. takde mood tak tentu hale.. waaarrrggghh.. susahnye nak cerie macam dulu.. cepat terase.. faktor umur ka? 

selalunye.. rase macam nak pindah je.. taknak duduk klang valley da.. nak pindah duduk kampung.. duduk kawasan yang tenang.. close to nature.. contoh kelantan.. tak pon cameron highland.. sejuk dekat dengan alam.. tak pon langkawi.. nak duduk kat tempat yang tak perlu bersesak.. tak perlu bayar parking.. tak ponnak duduk dekat rumah yang sebelah office je..

rase nak merantau.. nak cube duduk tempat orang.. nak rase sendiri. nak keluar dari kesesakan klang valley.. nak keluar dari kos sara hidup yang tinggi.. tapi.. ade kekangan.. nak taknak kene hadap jugak kot.. moga makin tabah.. jadi untuk hadap bende ni.. saye rase macam nak jadi bulu ketiak je.. ade kaitan ke? tengok gambar kat bawah..


9 comments:

Kopiolimauice said...

;) okeyyyy jadikan teladan kata2 tu sgt bermakna ye ;P

Liyana said...

mmg kdg2 akan rasa macam tu kan.. tp apa boleh buat hidup kena diteruskan.. byk komitmen menanti wuhuhuhu

::EIDA:: said...

kahkahakakhahh ida masa dapat lawak ni kat wasap , gigih buat demo betul ke tersepit tiak ku? HAHHAHAHHAHHA

ANIM said...

fifi..lama tak singgah sini. kak baru nak panaskan enjin, cari semangat baru.

p/s tapi ada juga orang tak de bulu ketiak tau. bulu ketiak segan nak tumbuh..huhu

dalila said...

hoii..ape kene anon kt ats tu cmmnt cmtu..
at least ko dh ade aset dh kt luar klang valley..bile2 ms je blh merantau trs weh..

Najib Ariyan said...

jommm... pindah Sabah... kat area pendalaman ni banyak benda yg takder... sunyi sepi tapi benda2 yg menyakitkan jiwa pun takder juga... jom pindah sini

IbuNoey said...

singgah sini,fifi.

IbuNoey pun kadang terfikir gak nak duduk kampung, rumah dekat ngan ofis..tapi mungkin belum masanya kan..tak pe,doa banyak-banyak.in shaa Allah nanti dipermudahkan.

Julia Johari said...

alaaa sebak baca...plissss hantar hard disk berkenaan kt area lowyat...ada kawan julia punyai masalah cm ni...cina area situ leh tlg carikan data dalam tu wpun dah bertahun2 kita delete...advance tau...i lupa nama kedai tu...tp depan bangunan lowyat...rasa plaza imbi yunk

Jari Manis said...

Mcm2 rasa Fifi sekarang ni eh...mmg 'semka' je rasanya kan..tapi bulu ketiak tu mmg sgt KELAKAR..still boleh 'hidup' walaupun tersepit..still tumbul walaupun dh cabut ahahaha. kiranya JGN PUTUS ASA Fifi..pejam mata je hidup mesti di teruskan..SABAR dan TABAH ye

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...