Saturday, May 7, 2011

bersiaran dari impiana resort cherating..

assalamualaikum!~

nota kepaleku berambut tebal --> short entry dari aku!~

selamat petang.. fuhhh.. sini aku hembuskan angin laut sepoi2 bahase ni kat korang semue.. aku sekarang kat cherating.. dari semalam sampai la senin isnin aku kat negare tercinte ni cherating ni..

aku memang plan nak mengarang bile sampai kat sini.. nak qada balik semue cerite2 aku yang da tertangguh.. da dekat sebulan 24 jam aku kat sini.. sampai semalam pukul 7.30 petang.. mood nak mengarang tu takde.. aku byk habiskan mase meng'download' cerite.. aku nak rehat2 otak.. nak feel suasane romantik ni kat sini sorang2.. encik suami kerje nanti aku review tempat ni kat korang jugak..

nota kakitak pakai kasut --> adoi.. bertambah list cerite aku!~ antare sebab aku update short entry ni. aku dapat teguran dari cikyanyan.. "ko tak update blog ke?" harap cikyanyan puas ati!~

2 comments:

Rosie Rose said...

bestnya, sambil nyelam minum air. sis tingin sangat nak p holiday... tp dah menunggu hari nih, mmg takde can lerrrr... hiks~

www.Quien-sabe.es said...

Great blog have a nice day ;)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...