Tuesday, February 7, 2012

terime kasih en. suami..

assalamualaikum..


entry sangat singkat.. cume nak tulis en. suami telah pulang ke kajang pagi tadi bersame abangnye.. tinggal la saye bersame baby di kampung.. terime kasih abang kerane bersusah payah menjage ayang selame tige minggu ini.. i love you so much..

status saye di fb pagi ini..
en. Zairi Bin Zaini da balik ke kajang.. jatuh jugak air mate saye.. die pon sempat text saye 'die sebak nak tinggalkan saye dan ufairah'.. semoge kasih sayang diantare kite semakin kuat dengan kehadiran ufairah dan semoge hubungan kite berada di dalam keredhaan dan rahmatNYA.. amin..
nota kaki --> haa.. da bersalin? ye saye da besalin.. nnt saye cerite ye.. termasuk mengintroduce baby saye ni.. tata..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...