Tuesday, February 7, 2012

saat-saat kehadiran amanah Allah yang tak ternilai.. part 1..

Assalamualaikum..

sekarang ni dalam minda terfikirfikir.. bukan mase yang sesuai untuk mengarang.. ye sebab kekeringan idea.. i dont know how to start.. maklum la da lame tak mengarang.. tak menulis blog.. da 3minggu melahirkan.. tapi saye tak sabar nak menulis tentang kehadiran amanah Allah yang sudah lame saye tunggu.. yang banyak usehe kami lakukan even tak sebanyak insan lain..


saye telah melahirkan puteri tercinta pada: 17 JANUARI 2012 at 6.43pm..
diberi nama: HAZIQAH UFAIRAH BINTI ZAIRI..
saye melahirkan anak saye secare: emergency ceasearan suspected macrosonic baby.. suspected 4.1kg to 4.6kg..
anak saye seberat: 3.6kg (scanner salah calculated sebab baby saye panjang or sangat tinggi.. tinggi dan kurus)
anak saye setinggi: 52cm

my baby girl..
HAZIQAH UFAIRAH BINTI ZAIRI..

sekian..

terime kasih en. suami..

assalamualaikum..


entry sangat singkat.. cume nak tulis en. suami telah pulang ke kajang pagi tadi bersame abangnye.. tinggal la saye bersame baby di kampung.. terime kasih abang kerane bersusah payah menjage ayang selame tige minggu ini.. i love you so much..

status saye di fb pagi ini..
en. Zairi Bin Zaini da balik ke kajang.. jatuh jugak air mate saye.. die pon sempat text saye 'die sebak nak tinggalkan saye dan ufairah'.. semoge kasih sayang diantare kite semakin kuat dengan kehadiran ufairah dan semoge hubungan kite berada di dalam keredhaan dan rahmatNYA.. amin..
nota kaki --> haa.. da bersalin? ye saye da besalin.. nnt saye cerite ye.. termasuk mengintroduce baby saye ni.. tata..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...