Tuesday, September 20, 2011

sangat sedih..

assalamualaikum..

ape kabar semue? lame gile aku menyepikan.. aku tak larat.. morning sickness.. baru nak ok.. sampai la ramdahan.. tak larat balik.. sekarang musim raye.. syawal.. hehe.. masih tak terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat hari raye.. maaf zahir dan batin.. lately aku bz dekat ofis.. banyak sangat kerje.. tak menang tangan.. ok.. aku nak sambung cerite lepas..

atceli mase 1st scan ade 2 baby aku.. doc kate twin.. seronok sangat dengar.. alhamdulillah.. tapi doc kate tak confirm 1 ni akan jadi ke tak.. die suruh aku datang next 3week.. mase scan memang tinggal 1.. sangat sedih kan? :(( takpe.. aku redha.. pasrah.. mungkin ini yang terbaik untuk aku.. ade 1 ni pon aku da cukup seronok.. da cukup bersyukur.. sekarang ni aku makin sihat.. berat aku da mule naik.. hehe.. perut pon da mule maju kedepan.. baju kurung da ketat kat perut..

paling seronok bile tgk en. suami seronok.. seronok sebab aku tengah bawak anak die.. aku harap semuenye akan ok.. selamat dan dipermudahkan bile sampai saat hendak melahirkan..

kepade semue kawan2, kakak2 kesayangan aku yang tengah TTC tu.. aku sentiase doakan korang.. inshaAllah.. nanti sampai mase korang..


nota kecik--> akhirnye berjaye aku mengupdate blog setelah lame bercuti.. :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...